WAL week 1: we zijn van start!

totaal_bandenOpeens is het zover, de WAL is van start! Vorige week schreef ik al een blog met wat voorbereidende filmpjes en nog geen dag later kwam de eerste opgespannen inkle loom langs. Tja, dan wordt het toch wel heel echt ….

Nog lang niet alles was af. De basis lag er wel, maar het moest nog wel een geheel worden. Aukje, Annemieke en Annuska waren enthousiast aan het proefweven en ontdekte nog hier en daar een fout in het patroon. Ikzelf probeerde me in razend tempo Illustrator en InDesign eigen te maken. Mijn opluchting was groot toen ik afgelopen woensdag een hele pdf af had en die naar mijn ouders stuurde ter controle, vlak voordat ik naar bed ging. Ik kon lekker slapen.

De volgende ochtend las ik de mail met de feedback van mijn ouders “er werkt geen enkele link”. Arghh! Ik was meteen klaarwakker en zat om 6.15u te googelen hoe ik dit nu weer moest oplossen. Maar ook dat is weer gelukt.

En nu zit ik weer om 6.15u achter de laptop, maar nu om live te gaan. Ik ben heel benieuwd naar alle werkstukken die straks langskomen. Heel veel plezier met weven!

Verwijzingen

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s